Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Ningbo Dingyu Technology Co., Ltd.

Pabrik kami didegake ing taun 2012 yaiku pabrik profesional sing spesialisasine ing desain, pangembangan lan pabrik kipas kompor bertenaga panas, termometer pipa, kipas kompor bertenaga panas klasik. Kita nindakake bisnis domestik sadurunge 2019. Kita wis setya ngasilake penggemar kompor aluminium kanthi kecepatan tinggi saben wektu. Ana macem-macem gaya penggemar tungku perapian kayu ing pabrik kita, kalebu kompor bertenaga klasik, kipas kompor bertenaga panas, kipas kompor bertenaga panas magnetik, lan liya-liyane. Departemen pangembangan produk wis ngembangake gaya anyar sekaligus . Kipas kompor kanggo pembakar kayu kayu ndadekake mangsa adhem dadi anget.
Wiwit didegaké ing 2012, luwih akeh tenaga kerja sing gabung karo tim kita. Pabrik kita duwe peralatan produksi dhewe, lan kantor cedhak pabrik, sing nggampangake pengawasan kualitas produk lan produksi.
Sajrone dilebokake ing kompor sing kobong, bakal nyedhot panas kanggo nyurung kipas kanggo muter, saengga nyebul hawa panas ing ndhuwur perapian kayu sing langsung menyang area omah. Bisa nggawe ruangan njero ruangan dadi luwih anget.