Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 0 Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 0
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 1 Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 1
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 2 Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 2
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 3 Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 3
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 4 Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades - 4

Kipas Kompor Daya Panas Panas 4 Kipas Aluminium Blades

Kipas kompor bertenaga panas klasik 4 bilah kipas aluminium digawe nganggo paduan aluminium sing ora karat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Kipas kompor bertenaga klasik 4 kipas aluminium pisau



1.Pambuka Produk

Kipas kompor bertenaga panas klasik 4 bilah kipas aluminium gampang banget dioperasikake. Sajrone dilebokake ing kompor sing kobong, bakal nyedhot panas kanggo nyurung kipas kanggo muter, saengga nyebul hawa panas ing sadhuwure tungku kayu sing langsung kobong area urip, nambah sirkulasi udara ing ruangan lan nambah efisiensi pemanasan kompor.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

4 kipas kipas listrik panas klasik

Sertifikasi

CE, RoHs

Barang No.

SF104

Mulai temp.

Udakara 50â „ƒ

Materi

Aluminium

Temp makarya

50â „ƒ-350â„ ƒ

Garansi

1 Taun

Ribut

â ‰ ¤25db

N.W.

615G

G.W.

782G

CFM

180-220

Kacepetan

1500rpm



3. Fitur produk

3. Fitur Produk lan Aplikasi

* Kipas kompor bertenaga aluminium klasik 4blades minangka produk hemat energi.

* Operasi sepi.

* Desain sederhana & mode kipas kompor bertenaga klasik 4blades.

* 4 glathi.

Classic Heat Powered Stove Fan 4 Blades Aluminum Fan



4. Rincian Produk

Kipas kompor bertenaga klasik 4 kipas aluminium agul-agul nduweni 6 warna, warna liyane bisa disesuaikan yen jumlah sampeyan cukup.

Classic Heat Powered Stove Fan 4 Blades Aluminum Fan



5. Kualifikasi Produk

Kipas kompor bertenaga klasik 4 kipas aluminium pisau wis disertifikasi dening CE lan RoHs.

Classic Heat Powered Stove Fan 4 Blades Aluminum Fan



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis Kemasan karton.Dening DHL, FedEx, UPS, segara lan liya-liyane.

Classic Heat Powered Stove Fan 4 Blades Aluminum Fan



7. FAQ

P1: Pira suwene aku bisa menehi pitakon sawise kita ngirim pitakon?

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.


P2: APA ISTILAH PEMBAYARAN?

Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% tumrap salinan dokumen.

Cara sing paling umum yaiku kanthi T / T. Paypal, West Union uga bisa ditampa.


P3: APA ISTILAH JAMINAN Sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.

Yen garansi wis entek, pelanggan kudu mbayar komponen penggantian.


P4: Apa aku bisa nggunakake logo lan desaine dhewe ing PRODUK?

YES, OEM disambut. B: 30-40 dina kanggo pesen LCL utawa FCL gumantung saka jumlah pesanan.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor China utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Kipas Kompor Bertenaga Panas Klasik 4 Blades Kipas Aluminium, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.