Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan
  • Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 0 Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 0
  • Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 1 Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 1
  • Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 2 Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 2
  • Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 3 Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 3
  • Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 4 Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan - 4

Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee sing ramah lingkungan

Sisih mburi kipas kompor honeybee ramah lingkungan 4 bilah katon kaya lebah madu lan bahane yaiku paduan aluminium sing ora karat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Kipas kompor honeybee ramah lingkungan 4 bilah



1.Pambuka Produk

The Kipas kompor honeybee ramah lingkungan 4 bilah is a new design of our factory. Its back looks like the honeybee and very cute.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kipas angin panas Power Honeybee

Materi

Paduan aluminium

Barang No.

SF604

Conto

Kasedhiya

Sertifikasi

CE, RoHs

Mulai temp.

Udakara 50â „ƒ

Temp makarya

50â „ƒ-350â„ ƒ

CFM

180-220

Kacepetan

1500rpm

Ribut

â ‰ ¤25db

G.W.

782G

N.W.

615G

Garansi

1 Taun

OEM / ODM

Kasedhiya



3. Fitur Produk lan Aplikasi

* Ngapikake efisiensi bahan bakar.

*The Kipas kompor honeybee ramah lingkungan 4 bilah is an energy-saving product.

* Operasi sepi.

*Simple & fashion design of the Kipas kompor honeybee ramah lingkungan 4 bilah.

* 4 glathi.

Eco-friendly Aluminum 4 Blades Honeybee Stove Fan



4. Rincian Produk

Eco-friendly Aluminum 4 Blades Honeybee Stove Fan



5. Kualifikasi Produk

Kipas kompor aluminium 4 pisau honeybee sing ramah lingkungan nduweni CE lan RoHs, yen sampeyan butuh, hubungi kami.

Eco-friendly Aluminum 4 Blades Honeybee Stove Fan



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

We provide OEM / ODM service, the packing of the stove fan can be customized.

Kita ngirimake kipas angin panas liwat segara, DHL, FedEx, UPS lan liya-liyane.

Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

Eco-friendly Aluminum 4 Blades Honeybee Stove Fan



7. FAQ

P1: Dununge pabrik sampeyan?

Ningbo, provinsi Zhejiang.


P2: Apa umur sawetara produk sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.


P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang.


P4: Suwene kiriman sampeyan?

Umume 2-5 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlahe.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor China utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Kipas Kompor Aluminium 4 Blades Honeybee Ramah Lingkungan, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.