Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah
  • Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 0 Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 0
  • Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 1 Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 1
  • Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 2 Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 2
  • Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 3 Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 3
  • Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 4 Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 4
  • Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 5 Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah - 5

Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades kanggo Gunakake Omah

Anggere kipas kompor bertenaga ramah lingkungan ramah lingkungan 4 bilah kanggo panggunaan ing omah dipasang ing kompor sing kobong, bakal nyedhot panas kanggo nyurung kipas supaya bisa muter, saengga ngetokake hawa panas ing sadhuwure tungku kayu sing langsung menyang area urip, nambah sirkulasi udara ing ruangan lan nambah efisiensi pemanasan kompor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Kipas kompor bertenaga ramah lingkungan 4 bilah kanggo digunakake ing omah



1.Pambuka Produk

Inspirasi kipas kompor bertenaga ramah lingkungan4 glathi kanggo digunakake ing omahasale saka kembang. Kembang duwe 5 godhong, lan kita bisa milih 6 warna. Operasi penggemar kanggo pembakar kayu gampang banget.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kipas kompor nganggo kembang panas

Materi

Paduan aluminium

Barang No.

SF204

Conto

Kasedhiya

Sertifikasi

CE, RoHs

Mulai temp.

Udakara 50â „ƒ

Temp makarya

50â „ƒ-350â„ ƒ

CFM

180-220

Kacepetan

1500rpm

Ribut

â ‰ ¤25db

G.W.

765G

N.W.

598G

Garansi

1 Taun

OEM / ODM

Kasedhiya



3. Fitur Produk lan Aplikasi

* Kipas kompor listrik ramah lingkungan ramah lingkungan 4 bilah kanggo digunakake ing omah bakal ningkatake efisiensi bahan bakar.

* Kipas kompor bertenaga ramah lingkungan 4 bilah kanggo panggunaan ing omah minangka produk hemat energi.

* Operasi sepi.

* Desain sederhana & mode kipas kompor.

* 4 glathi.

Eco-friendly Heat Powered Stove Fan 4 Blades for Home USB



4. Rincian Produk

Eco-friendly Heat Powered Stove Fan 4 Blades for Home USB



5. Kualifikasi Produk

Kipas kompor listrik ramah lingkungan ramah lingkungan 4 bilah kanggo digunakake ing omah duwe CE lan RoHs, yen sampeyan butuh, hubungi kami.

Eco-friendly Heat Powered Stove Fan 4 Blades for Home USB



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

We provide OEM / ODM service, the packing of the stove fan can be customized.

Kita ngirimake kipas angin panas liwat segara, DHL, FedEx, UPS lan liya-liyane.

Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

Eco-friendly Heat Powered Stove Fan 4 Blades for Home USB



7. FAQ

P1: Pira suwene aku bisa menehi pitakon sawise kita ngirim pitakon?

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.


P2: APA ISTILAH PEMBAYARAN?

Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% tumrap salinan dokumen.

Cara sing paling umum yaiku kanthi T / T. Paypal, West Union uga bisa ditampa.


P3: APA ISTILAH JAMINAN Sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.

Yen garansi wis entek, pelanggan kudu mbayar komponen penggantian.


P4: Apa aku bisa nggunakake logo lan desaine dhewe ing PRODUK?

YES, OEM disambut. B: 30-40 dina kanggo pesen LCL utawa FCL gumantung saka jumlah pesanan.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor China utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Kipas Kompor Daya Panas Ramah Lingkungan 4 Blades Kanggo Gunakake ing Omah, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE , Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.