Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades
  • Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 0 Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 0
  • Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 1 Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 1
  • Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 2 Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 2
  • Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 3 Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 3
  • Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 4 Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades - 4

Gunakake Ngarep 5 Kipas Kompor Daya Panas Panas Blades

Nganggo omah 5 bilah kipas kompor bertenaga klasik katon kaya kembang lan kita bisa milih 6 warna.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Nggunakake omah 5 bilah kipas kompor bertenaga klasik



1.Pambuka Produk

Nggunakake omah 5 bilah kipas kompor bertenaga klasik is very famous in European and American market. It is very easy to operate, the heat of the wood stove will make it work.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

5 kompor kipas kompor bertenaga klasik

Sertifikasi

CE, RoHs

Barang No.

SF105

Mulai temp.

Udakara 50â „ƒ

Materi

Aluminium

Temp makarya

50â „ƒ-350â„ ƒ

Garansi

1 Taun

Ribut

â ‰ ¤25db

N.W.

620G

G.W.

787G

CFM

180-220

Kacepetan

1500rpm



3. Fitur produk

3. Fitur Produk lan Aplikasi

*The home use 5 kompor kipas kompor bertenaga klasik is an energy-saving product.

* Operasi sepi.

*The design of the home use 5 kompor kipas kompor bertenaga klasik looks like the flowers.

* 5 lading.

Home USB 5 Blades Classic Heat Powered Stove Fan



4. Rincian Produk

The home use 5 kompor kipas kompor bertenaga klasik has 6 colors, other colors can be customized if your quantity is enough.

Home USB 5 Blades Classic Heat Powered Stove Fan



5. Kualifikasi Produk

The home use 5 kompor kipas kompor bertenaga klasik for home use has been certificated by CE and RoHs.

Home USB 5 Blades Classic Heat Powered Stove Fan



6. Pangiriman, Pengiriman Lan ServisKemasan karton.Dening DHL, FedEx, UPS, segara lan liya-liyane.

Home USB 5 Blades Classic Heat Powered Stove Fan



7.FAQ

P1: Pira suwene aku bisa menehi pitakon sawise kita ngirim pitakon?

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.


P2: APA ISTILAH PEMBAYARAN?

Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% tumrap salinan dokumen.

Cara sing paling umum yaiku kanthi T / T. Paypal, West Union uga bisa ditampa.


P3: APA ISTILAH JAMINAN Sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.

Yen garansi wis entek, pelanggan kudu mbayar komponen penggantian.


P4: Apa aku bisa nggunakake logo lan desaine dhewe ing PRODUK?

YES, OEM disambut.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor China utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Digunakake ing omah 5 Blade Kipas Kompor Daya Panas Panas, Pabrikan, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.