Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor
  • Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 0 Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 0
  • Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 1 Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 1
  • Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 2 Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 2
  • Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 3 Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 3
  • Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 4 Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor - 4

Nganggo Kipas Mini 4 Blades Panas Kipas Kompor

Kita nyedhiyakake panggunaan mini 4 blades penggemar kompor panas. Kita akeh banget kanggo penggemar perapian pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Home nggunakake kipas kompor panas 4 bilah



1.Pambuka Produk

Kipas kompor bertenaga panas nganggo 4 4 agul-agul duwe volume sithik saengga bisa hotspot banget kanggo kegiyatan ruangan. Iki inspirasi saka katresnan, kita nggabungake papat ati. Lan sampeyan bisa milih 6 warna.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kipas kompor listrik panas

Barang No.

SF804

Materi

Paduan aluminium

Conto

Kasedhiya

Kacepetan

1350rpm

Ribut

â ‰ ¤25db

Mulai temp.

Udakara 50â „ƒ

Temp makarya

50â „ƒ-350â„ ƒ

Sertifikasi

CE, RoHs

CFM

150-200

N.W,

435G

G, W.

525G



3. Fitur Produk lan Aplikasi

* Volume cilik lan cahya ing omah nggunakake kipas kompor listrik panas 4 bilah.

* Kipas kompor listrik mini 4 blades digunakake ing omah kanthi portebel.

* Kipas kompor bertenaga aluminium bakal nambah efisiensi bahan bakar.

* Desain khusus kipas geni.

Home USB Mini 4 Blades Heat Powered Stove Fan



4. Rincian Produk

Ana 6 warna ing omah nggunakake kipas kompor bertenaga panas 4 bilah sing bisa dipilih.

Home USB Mini 4 Blades Heat Powered Stove Fan



5. Kualifikasi Produk

Wis pirang-pirang taun kerja ing industri penggemar kompor. Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake barang. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

Home USB Mini 4 Blades Heat Powered Stove Fan



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM, pengepakan kipas kompor bisa disesuaikan.

Kita ngirim kipas angin panas liwat segara, DHL, FedEx, UPS lan liya-liyane. Sampeyan gumantung karo sampeyan.

Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

Home USB Mini 4 Blades Heat Powered Stove Fan



7.FAQ

P1: Pira suwene aku bisa menehi pitakon sawise kita ngirim pitakon?

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.


P2: APA ISTILAH PEMBAYARAN?

Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% tumrap salinan dokumen.

Cara sing paling umum yaiku kanthi T / T. Paypal, West Union uga bisa ditampa.


P3: APA ISTILAH JAMINAN Sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.

Yen garansi wis entek, pelanggan kudu mbayar komponen penggantian.


P4: Apa aku bisa nggunakake logo lan desaine dhewe ing PRODUK?

YES, OEM disambut. B: 30-40 dina kanggo pesen LCL utawa FCL gumantung saka jumlah pesanan.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

A: Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor Tionghoa utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Nggunakake Mini 4 Blades Fan Kompor Bertenaga Panas, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.