Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 0 Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 0
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 1 Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 1
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 2 Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 2
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 3 Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 3
  • Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 4 Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades - 4

Kipas Kompor Daya Panas Panas Mini 3 Blades

Kita nyedhiyakake penggemar kompor bertenaga ramah lingkungan mini 3 bilah. Kita akeh banget kanggo penggemar perapian pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Kipas kompor bertenaga panas sing ramah lingkungan 3 bilah



1.Pambuka Produk

Kipas kompor bertenaga ramah lingkungan mini 3 agul-agul nduweni volume sithik saengga bisa hotspot banget kanggo kegiyatan ruangan. Iki inspirasi saka katresnan, kita nggabungake papat ati. Lan sampeyan bisa milih 6 warna.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kipas kompor listrik panas

Barang No.

SF803

Materi

Paduan aluminium

Conto

Kasedhiya

Kacepetan

1350rpm

Ribut

â ‰ ¤25db

Mulai temp.

Udakara 50â „ƒ

Temp makarya

50â „ƒ-350â„ ƒ

Sertifikasi

CE, RoHs

CFM

150-200

N.W,

430G

G, W.

520G



3. Fitur Produk lan Aplikasi

*Small volume and light of Kipas kompor bertenaga panas sing ramah lingkungan 3 bilah.

* Portable.

*The Kipas kompor bertenaga panas sing ramah lingkungan 3 bilah will improve the efficiency of fuel.

* Desain khusus kipas geni.

Mini 3 Blades Eco-friendly Heat Powered Stove Fan



4. Rincian Produk

There are 6 colors of the Kipas kompor bertenaga panas sing ramah lingkungan 3 bilah for choose.

Mini 3 Blades Eco-friendly Heat Powered Stove Fan



5. Kualifikasi Produk

Wis pirang-pirang taun kerja ing industri penggemar kompor. Kita duwe pabrik dhewe kanggo ngasilake barang. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

Mini 3 Blades Eco-friendly Heat Powered Stove Fan



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM, pengepakan kipas kompor bisa disesuaikan.

Kita ngirim kipas angin panas liwat segara, DHL, FedEx, UPS lan liya-liyane. Sampeyan gumantung karo sampeyan.

Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

Mini 3 Blades Eco-friendly Heat Powered Stove Fan



7.FAQ

P1: Dununge pabrik sampeyan?

Ningbo, provinsi Zhejiang.


P2: Apa umur sawetara produk sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.


P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang.


P4: Suwene kiriman sampeyan?

Umume 2-5 dina yen barang wis kasedhiya. utawa 15-20 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlahe.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor China utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Mini 3 Blades Fan Kompor Bertenaga Panas, Ramah Lingkungan, Produsen, Suplier, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Mode , Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.