Kepiye cara ngadili kualitas perapian atomisasi 3D?

2021-03-23

Perapian atomisasi 3D ngasilake uap banyu liwat piranti sing ngasilake kabut, lan cahya nyinari uap kanggo ngasilake efek semangat simulasi 3D sing ora aman lan ramah lingkungan. Produk iki ora mung bisa nemokake efek ndeleng geni saka perapian tradisional, nanging uga duwe efek telung dimensi sing lengkap. Uga bisa digunakake minangka piranti kanggo hawa asor. Utamane ing mangsa adhem lan garing ing sisih lor, iku kerajinan tangan sing penting banget, kanthi nilai warna sing dhuwur lan bisa ditindakake kanthi kuat.

Dadi pitakonane, kepiye carane bisa milih manawa tungku atomisasi 3D apik utawa ala? Kanthi tembung liyane, kepiye cara milih peralatan iki?

1. Efek semangat kudu realistis sabisa. Prinsip atomisasi sing kasebut ing ndhuwur penting banget. Sejatine, prinsip dhasar kabeh perapian atomisasi 3D iku padha, nanging kepiye cara nyiptakake nyala api dadi kondhisi sing paling penting. Sing diarani urip nyata padha. Mesthi wae, yen kobongan sing luwih alami, mula bakal nyata. Pisanan, nalika panggone geni diuripake, semangat uap sing disimulasikan sing diunggahake munggah, lan isih bakal ana generasi kobongan terus-terusan. Yen ana perasaan sing kendur utawa ora munggah ing tengah, mula bisa disimpulake manawa peralatan iki cacat lan cacat teknis. Kapindho, yen semangat kasebut dipeksa diobong dening kekuatan eksternal sing kuat, sampeyan bisa ndeleng manawa ndeleng ing sisih ngisor geni, sejatine ora wajar. Ati-ati mirsani geni alami sing biasane kita bakar, lan wis suwe tanpa rasa kepekso sing kuat. Katelu, semangat bakal ngganti warna, lan perubahan warna iki dudu fungsi pangowahan warna saka tungku atomisasi 3D kasebut dhewe, minangka ijo utawa biru sing ora wajar, sing bisa dideleng langsung, ora milih tuku Iki jinis.

2. Ayo dadi nganakake analisis sederhana saka komponen kasebut. Kalor generator atomisasi lan sumber cahya saka tungku atomisasi 3D minangka bagean sing rentan, lan kualitase penting banget. Saka perspektif daya tahan ing panggunaan jangka panjang, yen kabeh aksesoris internal digabungake utawa papan sirkuit terpilih dipilih, ana masalah ing wektu mengko bisa nyebabake konstruksi sakabehe dibuwang. Dadi, kita kudu tetep mbukak mata lan milih piranti sing bisa ngganti aksesoris lokal. Ora preduli apa kasebut minangka tungku atomisasi manual utawa operasi sing cerdas sejatine sifate. Komponen sing ana ing perapian atomisasi 3D nyedhiyakake lampu xenon kanthi umur sumber cahya 3000-5000 jam lan generator kabut energi tinggi ultrasonik kanthi umur 3000 jam, sing bisa dipercaya banget.

3. Ayo ditliti maneh rinciane: contone, apa fungsine sampurna, apa luwih becik kanggo nambah banyu, apa geni bisa disetel, apa bentuk geni kasebut bisa diganti lan disetel miturut kabutuhan. pangguna, apa warna bisa diganti, apa pakaryan apik banget lan layanan purna jual Sampurna lan akeh aspek liyane.