Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas
  • Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 0 Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 0
  • Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 1 Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 1
  • Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 2 Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 2
  • Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 3 Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 3
  • Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 4 Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas - 4

Kipas Kompor Panas 5 Blades Kipas Kompor Daya Panas

Anggere kipas kompor bertenaga panas 5 blades kembang portebel dilebokake ing kompor sing kobong, bakal nyedhot panas kanggo nyurung kipas supaya muter, mula nyebul hawa panas ing ndhuwur perapian kayu sing langsung menyang area urip, nambah udara sirkulasi ing ruangan lan ningkatake efisiensi pemanasan kompor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Kipas kompor kembang panas 5 blades kipas kompor bertenaga panas



1.Pambuka Produk

Inspirasi penggemar kompor bertenaga kembang digawe saka kembang. Kembang duwe 5 godhong, lan kita bisa milih 6 warna. Operasi kipas kanggo pembakar kayu gampang banget,



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Kipas panas didukung kembang Kipas

Materi

Paduan aluminium

Barang No.

SF205

Conto

Kasedhiya

Sertifikasi

CE, RoHs

Mulai temp.

Udakara 50â „ƒ

Temp makarya

50â „ƒ-350â„ ƒ

CFM

180-220

Kacepetan

1500rpm

Ribut

â ‰ ¤25db

G.W.

774G

N.W.

607G

Garansi

1 Taun

OEM / ODM

Kasedhiya



3. Fitur Produk lan Aplikasi

* Kipas kompor bertenaga panas 5 blades kembang kipas kompor bisa nambah efisiensi bahan bakar.

* Kipas kompor bertenaga kembang 5 bilah desain portebel iku produk hemat energi.

* Operasi sepi.

* Desain sederhana & mode kanggo penggemar kembang api.

* 5 lading.

Portable 5 Blades Flower Design Heat Powered Stove Fan



4.Rincian Produk

Portable 5 Blades Flower Design Heat Powered Stove Fan



5. Kualifikasi Produk

Kipas kompor bertenaga kembang 5 blades kipas panas duwe CE lan RoHs, yen sampeyan butuh, hubungi kami.

Portable 5 Blades Flower Design Heat Powered Stove Fan



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

We provide OEM / ODM service, the packing of the stove fan can be customized.

Kita ngirimake kipas angin panas liwat segara, DHL, FedEx, UPS lan liya-liyane.

Kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.

Portable 5 Blades Flower Design Heat Powered Stove Fan



7. FAQ

P1: Pira suwene aku bisa menehi pitakon sawise kita ngirim pitakon?

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.


P2: APA ISTILAH PEMBAYARAN?

Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% tumrap salinan dokumen.

Cara sing paling umum yaiku kanthi T / T. Paypal, West Union uga bisa ditampa.


P3: APA ISTILAH JAMINAN Sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.

Yen garansi wis entek, pelanggan kudu mbayar komponen penggantian.


P4: Apa aku bisa nggunakake logo lan desaine dhewe ing PRODUK?

YES, OEM disambut. B: 30-40 dina kanggo pesen LCL utawa FCL gumantung saka jumlah pesanan.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor China utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Desain Kompor 5 Blades Bunga Kipas Kompor Bertenaga Panas, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.