Ngarep > Produk > Kipas Kompor Daya Panas > Kipas Kompor Daya Panas Hanging Wall

Kipas Kompor Daya Panas Hanging Wall

Kita minangka produsen penggemar kompor panas sing nggantung tembok ing China. Kita wis setya nggawe kipas kompor panas sing nggantung ing tembok ing perkakas cilik suwene pirang-pirang taun, kalebu pasar ing Eropa lan Amerika. Kipas kompor bertenaga panas sing dipasang ing tembok utamane nyakup kipas kompor sing nganggo cahya panas 4, kipas kompor panas sing digantungake. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Iki minangka penggemar sing nggunakake energi termal minangka sumber energi kanggo medhot udhara panas sing digawe dening perapian kayu. Ana modul generator ing tembok sing dipasang kipas kompor bertenaga panas, sing dadi generator cilik kanggo nyopir motor penggemar. Nalika modul generator iki ngalami bedane panas ing antarane permukaan ndhuwur lan ngisor, mula bakal ngasilake. Ing sisih ngisor kipas kompor listrik sing dipasang ing tembok ndhelikake sisih ngisor modul, dene sisih ndhuwur modul tetep adhem dening sink kipas ndhuwur.

Kipas kompor bertenaga panas sing dipasang ing tembok disertifikasi dening CE lan RoHS sing aman banget digunakake ing saben dinane. Sajrone dilebokake ing kompor sing kobong, bakal nyedhot panas kanggo nyopir kipas angin, saengga nyebul hawa panas ing ndhuwur perapian kayu sing langsung menyang area urip, nambah sirkulasi udara ing ruangan lan nambah efisiensi pemanasan saka kompor. Ora butuh batere utawa pasokan listrik!

View as  
 
<1>
Dingyu minangka pabrikan lan panyedhiya Kipas Kompor Daya Panas Hanging Wall China sing misuwur. {Kata kunci} khusus sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kita ora mung awet, nanging uga bisa dijaga kanthi gampang. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku adol paling anyar, paling anyar, maju, diskon lan kualitas tinggi {kata kunci} kanthi desain modern. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita uga bakal menehi conto gratis. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.