Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel
  • Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 0 Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 0
  • Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 1 Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 1
  • Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 2 Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 2
  • Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 3 Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel - 3

Thermometer Alloy Aluminium Pipa Nirkabel

Termometer paduan aluminium pipa nirkabel digawe dening paduan aluminium sing bisa ngukur suhu kompor banjur ora bakal ngrusak kipas kompor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Termometer paduan aluminium pipa nirkabel



1.Pambuka Produk

Magnetik ing sisih mburi nyedhiyakake papan sing trep, Termometer aloi aluminium pipa nirkabel bisa dilebokake ing ndhuwur utawa sisih kompor. Penumpukan creosote, kinerja paling optimal lan periode overheat kacathet ing telpon kanggo ngawasi lan ngoptimalake efisiensi kerja kompor sampeyan, gampang diwaca kanthi cepet.



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng produk

Termometer pipa paduan aluminium

Paket

200 pcs / CTN

Barang No.

T700A08

Temp Kisaran

0-500â „ƒ / 100 ~ 900â„ ‰

Materi

Aluminium

Werna

Oranye

Garansi

1 Taun

Bobot

Udakara 30g

Panganggone

Kluwarga

MOQ

1000PCS

Akurasi

± 10â „ƒ

Ukurane

63 * 9MM



3. Fitur Produk

Suhu suhu termometer campuran aluminium pipa nirkabel sing beda:

Penumpukan kreosote nuduhake suhu sithik banget sing bisa nyebabake creosote lan endhog tar ing kompor lan cerobong asep.

Kinerja optimal nuduhake konsumsi bahan bakar lan output panas ing level paling efisien.

Overheat nuduhake suhu sithik banget, risiko kompor / cerobong asep / kompor rusak.

Wireless Pipe Aluminum Alloy Thermometer



4. Rincian Produk

Ana magnet ing mburi thermometer paduan aluminium pipa nirkabel, mula bisa dipasang ing pipa kompor kanthi langsung.

Wireless Pipe Aluminum Alloy Thermometer



5. Kualifikasi Produk

Wis pirang-pirang taun kerja ing kompor, lan pangukur suhu tungku termometer pipa normal minangka produk sing dipasang.

Wireless Pipe Aluminum Alloy Thermometer



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kemasan karton.

Dening DHL, FedEx, UPS, segara lan liya-liyane.

Wireless Pipe Aluminum Alloy Thermometer



7.FAQ

P1: Pira suwene aku bisa menehi pitakon sawise kita ngirim pitakon?

Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam dina kerja.


P2: APA ISTILAH PEMBAYARAN?

Kanggo barang produksi massal, sampeyan kudu mbayar setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% tumrap salinan dokumen.

Cara sing paling umum yaiku kanthi T / T. Paypal, West Union uga bisa ditampa.


P3: APA ISTILAH JAMINAN Sampeyan?

Perusahaan kita nawakake suku cadang gratis 1% kanggo pesanan FCL. Ana garansi 12 wulan kanggo produk ekspor saka tanggal pengiriman.

Yen garansi wis entek, pelanggan kudu mbayar komponen penggantian.


P4: Apa aku bisa nggunakake logo lan desaine dhewe ing PRODUK?

YES, OEM disambut.


P5: Apa aku bisa mriksa kualitas barang sadurunge dikirim?

Ya, sampeyan bisa teka ing pabrik dhewe utawa takon karo kolega saka kantor China utawa malah njaluk perusahaan inspeksi pihak katelu kanggo mriksa kualitas barang sadurunge dikirim.





Panas Tags: Termometer Paduan Aluminium Pipa Nirkabel, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Maju, awet, gampang dijaga, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.